Vakantiewoning kopen

Misschien heb je er al je hele leven van gedroomd; een echte vakantiewoning in Nederland of zelfs in het buitenland. Een tweede woning is dichterbij dan je denkt want als je op je eerste huis een overwaarde hebt zijn banken best bereid om je een extra hypotheek te verstrekken voor een mooi huisje in Frankrijk, Spanje, Turkije of gewoon in Nederland.

Vakantiewoning verhuren

Als je zelf niet in je vakantiewoning verblijft kun je ervoor kiezen om deze te verhuren. Dit kan via een verhuurorganisatie maar je kunt dit natuurlijk ook helemaal zelf doen. Zorg voor een gelikte brochure, een mooie website en vooral voor positieve verhalen; mond tot mond reclame is namelijk de beste die er is. Als je eenmaal tevreden vakantiegangers in je huisje hebt gehad dan zul je zien dat klanten vanzelf nieuwe klanten aanbrengen.

Voordelen en nadelen verhuren

Natuurlijk kent verhuren ook nadelen. Zo moet er regelmatig onderhoud gepleegd worden, moet er schoongemaakt worden en bovendien zijn er vaste kosten die je moet betalen. Voordelen zijn echter het financiele plaatje en de blije gezichten van mensen die je woning naar tevredenheid hebben gehuurd!

Zoeken naar vakantiehuizen & recreatiewoningen

Zoeken naar vakantiewoningen, recreatiewoningen en recreatiepercelen kun je onder andere doen via internet. Websites zoals Funda bieden je zeker een geschikt vakantiehuis!